Tarieven

 

Ons kantoor streeft naar langdurige relaties met haar klanten. Of het nu een particulier, een grote of een kleine onderneming is.

Tarieven

Wij investeren in onze klanten door onder andere onze tarieven aan te passen naar gelang er vaker juridische bijstand wordt verleend. Ook wij weten dat de kosten van juridische bijstand een flinke kostenpost kan zijn. Dit heeft er inmiddels toe geleid dat men ons ook van buiten de landsgrenzen weet te vinden en wij daar actief zijn. Frans, Duits, Engels en Russisch is voor ons geen probleem.

Abonnementen

Op verzoek van en in nauw overleg met het Midden en Kleinbedrijf en ZZP’ers hebben wij een drietal abonnementen ontwikkeld die tegemoetkomen aan hun specifieke eisen. Daarbij is als uitgangspunt genomen dat advocaatkosten ‘beheersbaar’ moeten zijn.

Informeer naar de details van de juridische abonnementen!

Advies

De hulp van advocaten wordt – helaas – maar al te vaak te laat ingeroepen. Daarbij moet geregeld worden geconcludeerd dat indien op tijd aan de bel was getrokken, de ‘schade’ had kunnen worden voorkomen. Een juridisch advies kost geld, maar procederen vele malen meer.  Ook hier zijn met ons  kantoor bijzondere tarieven af te spreken. Heeft u een voorstel voor bijvoorbeeld een specifiek aantal uren per jaar, laat het ons weten.

Bereikbaarheid

Wij weten als geen ander dat de wereld niet op vrijdagmiddag om 17:00 uur ophoudt. Wij zijn in ieder geval 24/7 per e-mail bereikbaar. Bij spoed wordt z.s.m. contact opgenomen. Vaste klanten en abonnementhouders hebben daarbij uiteraard voorrang.

U bent van harte welkom om vrijblijvend langs te komen.